Telefon
WhatsApp

Alçıpan Tavan Profilleri

Alçıpan levha Alçıpan plaka Toptan Alçıpan Proifl Fiyatı - Toplu Alımlarda Ekstra Iskonto İstanbul her yerine nakliye

+905331600093

Sosyal Medyada Biz}

Alçıpan Tavan Profilleri

Alçıpan Profili, Asma Tavan Profilleri, Tavan U Profili, Tavan C Profili, Alçıpan U profil, Tavan C, Tavan U Profil Fiyatları, Alçıpan C Profil Fiyatları

Alçıpan Asma Tavan metal profiller, hammadde olarak yerli yüksek kaliteli sürekli sıcak daldırma galvanizli çelik şerit kullanır, ileri teknoloji ve haddeleme ve soğuk bükme uygulayarak üretilen yüksek kaliteli bir üründür 

Alçıpan Tavan C Profili

Tavan alçıpan levhası Tavan C profili, levhaların montajı için bir alt tavan çerçevesi oluşturmak için kullanılır . Profile 60 27, alçıpan levhaların bir, iki ve çok katlı asma tavanlarının montajında ​​ve alçı levhaların kaplama duvarlarında kullanılabilir .

Tasarım özellikleri

Alçıpan için profilin çapında bir yatay köprü (60 mm) ve iki dikey yan duvar (27 mm) ile "U" (veya "C") şeklinde bir enine kesite sahiptir. Alçıpan profilinin her tarafında, aynı anda kendinden diş açan vidalar için kılavuz görevi gören doğrusal sertliği artırmak için üç oluk (oluk) bulunmaktadır.

Serbest bırakma formu - 3 ve 4 metrede ölçülen uzunluk parçaları. 18 adetlik paketlerde ayrı ayrı alçıpan için uygulanan tavan profili. 756 adet veya paletler.

Malzeme Tavan C Profili

Alçıpan için tavan c profili, 0.35 ... 0.6 mm kalınlığında ince sac galvanizli şeritten yapılır. Özel profil hatlarında meydana gelen set bölümünde esnektir. Montaj işi sırasında, galvanizli profili istenen uzunluğa ayarlamak genellikle gereklidir. Buna göre, mekanik kesim yerlerinde (vidalarla sabitleme yerlerinde olduğu gibi), çinko tabakası bütünlüğünü yitirir, ancak çelik-çinko galvanik çift nedeniyle, metaller atmosferik oksijenle temas ettiğinde, ana çinko kaplamaya dayanma bakımından zayıf olan bir metal oksit, hasarlı yerlerde bir oksit filmi oluşturur.

Alçıpan için tavan profili 60 27'nin üretildiği malzeme çevre dostu ve insan sağlığı ve çevre için güvenlidir. "Galvanizli", mükemmel korozyon ve biyolojik direnç ile karakterize edilir, böylece galvanizli profil 60 27, tesis içinde herhangi bir amaç için uygulanabilir.

Asma Tavan C Profili Kurulum hakkında çok az

Alçı panel için profil, galvanizli çelik süspansiyonlarla birlikte, yatak arası üst üste binme yerinin alt tavan boşluğuna monte edilir. Direkt süspansiyonlar, mevcut zeminden alçıpan kurulum seviyesine kadar olan mesafe, tel taslak üzerinde küçük, ayarlanabilir süspansiyonlar olduğunda, alt tavan boşluğunun belirgin bir yüksekliğine sahip olduğunda kullanılır.

Yapım gereği, alçı panel için tavan c profili 60 27, metal çerçeveyi alçı panel levhalarla duvar kaplaması için monte ederken kullanılan raf profiline tavan c benzer ve bu nedenle alçı panelin duvarlara monte edilmesi için de kullanılabilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

  1. Henüz yorum yapılmamış

BİR YORUM YAZIN


Ceptesat ikinci el eşya alım satım kiralama